WELL HELLO THERE SUNSHINE

blomsterpa%cc%8abordet

Ut stuevinduet kan jeg se at solen henger mye lenger på himmelen over fjellene. Det gjør meg overraskende glad og schprudeling innvendig. Det føles litt som når en irriterende lyd plutselig slutter. Den sjukt digge følelsen av å IKKE høre den drittlyden lenger, selv om man egentlig ikke hører den når man hører den – bare at  merkes den plutselig lenger og livet er ti hakk bedre. Slik er forholdet mellom mørket og meg akkurat nå. Det var ikke ille når det sto på (utrolig nok!!), men nå som mørket forsvinner med noen få elskverdige sekunder for hver dag som går og erstattes av a m a z i n g deilig dagslys, så er det som med den irriterende lyden – det blir så bra når det er over.

I morgen starter arbeidshelgen min, men i dag er jeg fri som fuglen. Jeg tenker rusletur i ruskeværet og uendelige episoder av The Office. Kvalitetsfridag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s