Veggen i huset i skauen

I år er året. I ÅR skal jeg committe meg til å henge opp bilder på den åh så veldig tomme stueveggen vår her hjemme i huset i skauen. Nå har det bare gått for langt, jeg innser det veldig brått nå. I over to år har jeg glanet på en blank vegg, undrende på om et speil hadde vært fint der. Eller maleriene vi kjøpte i Thailand. Eller mine egne bilder? Eller, eller, ellerellereller?! Så nå får bare bestemme-seg-angst være akkurat det, også klæsker jeg opp noen pixler og innramma malestrøk på den stakkars veggen. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s