Nyttårsdrømmer

Jeg trodde jeg syntes nyttårsforsetter var lame. Helt til jeg tenkte meg ekstra godt om, og kom fram til at grunnen til at jeg synes de er lame er fordi det for tiden tydeligvis er populært å mene at nyttårsforsetter er lame. Noe som i tilfelle gjør meg dritlame. Men jeg er på en måte litt enig også, for det er noe med ordet nyttårsforsett som får meg til å brekke meg litt. Kanskje er det fordi at jeg ofte har hatt de samme gamle forsettene, og at jeg år etter år må face at det ikke gikk denne gangen heller? Det har rett og slett blitt et veldig negativt laddet ord for meg som jeg ikke makter å bruke lenger. Men massevis av tanker, ønsker og drømmer for hva det kommende året skal inneholde har jeg så absolutt. Så da kaller jeg de for dét – nyttårsdrømmer – også får bare jeg og Jubel´n være lame, vi da ♥

3erjulwsoi8-scarlet-ellis-1
Foto// Scarlet Ellis

Reiser & opplevelser
× Reise til minst ett nytt sted i utlandet, eller i Norge
× Spise noe jeg aldri har spist før

Økonomi
× Spare nok penger til et nytt kamerahus
× Begynne med microsparing
× Jeg skal bruke mindre penger på

Wanties
× Kjøpe et nytt kamerahus ♥

Kreativitet & sjelelig påfyll
× Bruke femårsdagboken jeg fikk med Martinus, HVER DAG, om det så bare er med ett ord jeg beskriver dagen
× Lage en videoblogg, halp
× Bla opp i en random side i alle kokebøkene mine, og tilberede den oppskriften som jeg lander på
× Forhåpentligvis hjelpe min lille hjertejubelspire videre opp opp og avsted! Hun har lært seg å kravle på alle fire, og nå må hun mestre å stå på beina og stavre seg avgårde som en klomsete liten bambibebi
× Fortsette å prøve og feile med akvarellmaling
× Fullføre dette prosjektet

Utdanning & jobb
× Forsette med egenstudie om demensomsorg…
× … men jeg skal IKKE studere på NTNU i 2017, hehe

Familie & venner
× Jeg vil prøve å være flinkere til å buffe hverdagslige kaffikopper, gåturer og kafébesøk med venner lenger opp på prioriteringslisten min
× Tilbringe mer tid sammen med tantebarna mine ♥
× Foreslå en family getaway!
… og det var det!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s