Mine ni mest likte på Instagram

Mine ni mest likte bilder på Instagram i tjueseksten er en sykepleierselfie, ett skrytebilde som SuperM tok av Jubel´n og meg, og de syv andre av moder jord sjæl i glansbildemåneden oktober. Gå til denne nettsiden for å lage din egen #2016bestnine collage med dine mest likte bilder fra året som har vært ♥

Den nest siste dagen i år blir tilbrakt i horisontalen med nesespray i den ene hånden og en cocktail av halspastiller og Paracet i den andre, akkurat som resten av uken. Jeg var så dristig for en uke eller to siden, og glemte tydeligvis å banke hardt i bordet da jeg sa at i år var det første året på leeenge at jeg ikke har vært liggende sypersylta med influensa eller svartedauden eller hva det nå er jeg alltid får. Helt frem til den siste uken kom jeg, før et virusbonanza slo knockout på immunforsvarene til både SuperM og meg, og her ligger vi alså. Klein, tett og tømt. Haha! 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s