Stemning og tradisjoner

juletre
julegavejuletre-nissejuletre-wilma
juletrekule
juletre-wilma2juletrelysgw
toppstjerne
juletrlys
juletrepynt-treskive

I kveld har jeg vært nyskjerrig og gravende, og spurt om å få vite litt mer om pasientene mine sine favoritter. Favoritt mat, favoritt farge og når jeg skulle hjelpe dem med kveldsstellet spurte jeg om deres favoritt julesang, også. De lyste opp av spørsmålet, men selve konsentrasjonen gikk det litt krøll på, og de kunne ikke riktig huske fasiten på spørsmålet som de likevel visste de hadde svaret på.

Noen kvalifiserte gjetninger senere kom vi likevel frem til enden av nøstet – i vert fall etter brede smil, lukkede øyner og dirigerende armer å dømme. Stemning ♥

Jeg elsker tradisjoner, både nye og gamle. På det nederste bildet ser dere litt av julepynten som pryder treet vårt i år – en skive fra trestammen på juletreet vårt i fjor. Da valgte jeg å tegne på et juletre, fordi det var faktisk første gang i hele mitt liv at jeg har hatt et ekte juletre! Jeg syntes det var SÅ stas, og jeg blir nesten som et barn når jeg skal velge ut det perfekte juletreet. På årets juletreskive skal jeg tegne noe som jeg vil huske fra denne tiden i år. Neste år skal jeg gjøre det samme, og da har det blitt en tradisjon hjemme hos oss ♥

Hvilke tradisjoner har dere nå i adventstiden? Og ikke minst på juleaften? Fortell fortell!

 

7 kommentarer om “Stemning og tradisjoner

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s