ukessveipet 49

Uke niogførti har vært uken for skippertak, eksamensinnlevering og for følelsen av å endelig få hodet over vannoverflaten igjen. Det har vært små juleforberedelser og mer og mer julestemning, og det fryder meg virkelig at julens prosjekt med å lage mange av gavene vi gir bort i år faktisk går i boks. Bokstavelig talt, HEHE. Det har også vært en uke med deilige gjensyn (♥), mye latter, Disney-sitering og inspirasjon.

• (tre stakkarslige) kamerarulløyeblikk fra min uke •

img_2754
Hver øyeblikk kommer mannen inn døren og da skal disse badboysa ferdigstilles ↑

img_2755
Natt til søndag tenkte vi at vi måtte testkjøre det nye brettspillet vårt. «Politisk ukorrekt» heter det and it goes a little something like this ↑↑↑

img_2757
En av de store heltene til Martinus er Ron Swanson fra Parks & Recreation fordi han har et elsk-elsk forhold til kjøtt og det har Martinusen min óg, så jeg tenkte at dette måtte bli den BESTE adventskalendergaven i manns minne. Bacongodteri som smeller på tungen, hva kan gå galt. Det smakte slik som bacon-stekeos lukter og bare… nei. Samma om du er Ron Swanson eller Martinus…. bare, nei.

• Saker og greier som jeg har tenkt på •

Akkurat i dette øyeblikket klarer jeg ikke å samle tankene mine rundt noe særlig annet enn den grusomme bilulykken vi kjørte forbi på veien hjem fra en koslig førjulsdag på moa. Kontrastene på en god og en forferdelig søndag blir så uendelig enorme, og perspektivet klasket meg hardt og brutalt i trynet her jeg sitter leser at en jente på min egen alder har mistet livet i kveld…

Huff, bare.. vær gode med hverandre ♥

En kommentar om “ukessveipet 49

  1. Får helt vondt i magen bare av å lese om ulykken! Sånne ting går utrolig hardt innpå meg også, tenk hvor tilfeldig livet er liksom…
    Håper denne mandagen blir superfin og rolig❤️

    Stor varm klem til deg

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s