Cool story bro

Den sprøeste tilfeldigheten skjedde meg i helgen. Jeg har fortalt om det til både SuperM, lillesøs og Daddy-cool – men jeg har altså fortsatt ikke fått det ut av systemet mitt. Derfor må dere også høre. Dette skjedde;

bwmeg-1

På lørdags formiddag haster jeg i veg til Myrstad Mathus for å hente en bløtkake til Theas bursdagsfeiring. Det tar ca 25 minutter med bil dit, og til min ekstase har Harm & Hegseth kommet med en ny podcast-episode, som jeg gledelig hører på under hele bilturen. Når jeg kommer frem sneier Hegseth innom temaet fitness og fitnesskulturen vi har her i Norge, og om hvordan Lene Alexandra visstnok hadde postet ett eller annet på Instagram om hvordan hun «skeiet ut» med et halvt eple eller noe i den dur. Dritirritert og SÅ enig går jeg inn i butikken, fremdeles med Harm & Hegseth på øra. Jeg går inn i butikken, dypere og dypere og fullstendig i mine egne tanker i det jeg skal runde ett hjørne for å gå opp en trapp til hvor Frost-kaken skal hentes. I DET SEKUNDET jeg runder det hjørnet sier Vegard harm noe slikt som «jeg elsker funkygine ass» og det samme sier Morten Hegseth i det følgende nanosekundet, og i det nøyaktig samme øyeblikket møter jeg blikket – til Jørgine AKA Funkygine. Inne på butikken. Hun står og ser på boller, tror jeg.

HVA. ER. KJANGSEN?! Det hele førte til et Funkygine-overload og en kortslutning i hodet mitt. Og mens hjernen min stakk som tusen barberblader og kroppen min morphet seg til bokstavene Wog F, så tror jeg at jeg beholdt fatningen utad, om ikke annet.

Sjukt sant? Si at det er sjukt.

11 kommentarer om “Cool story bro

 1. HAHAHA!!! Sjuuuuuuuuukt! *ler og ler*
  Det ER en liten verden vi lever i, men dette tar kaka 😀 Lurer på om hun så at du ble satt ut, kanskje hun skriver et lite innlegg om deg? 😉 NEIDA!!
  Men sjukt gøy historie, jeg lo iallefall høyt!

  klem

  Liker

  1. Hahahha!! Blir liksom så letta når andre er enig med ting jeg synes er sjukt, hehe! Kanskje jeg må fortelle henne om det på bloggen hennes, i tilfelle jeg såg ut som det mehe’et jeg misstenker at jeg gjor 😉 SÅ. Satt. Ut.

   Liker

 2. Haha. Funny. Og FOR et fint bilde av deg. K j e m p e f i n t.

  // Tusen takk, så glad er jeg så glad er jeg og svinger seg i svansen og neier og bukker, hihi. Sikkert heeeeilt feil tekst men men. U get the point, TAKK ❤

  Liker

  1. Nei det var godt å høre, for jeg følte at jeg måtte ha sett ut som verdens største dust, hehe!

   Neste gang gjør jeg det! Skal bare passe på å ikke høre på podcaster av Harm & Hegseth akkurat da :p Smask tilbake, og masse god bedring til deg ❤

   Liker

   1. Åh, tusen takk!<3

    Det var det som i utgangspunktet var planen med denne bloggen – at den skulle fungere som en slags portefølje for bildene mine. Men så ble det litt mer som en vanlig
    blogg etterhvert! Men om du ser i kategoriene mine, så har jeg forsøkt å gjøre tilgangen til bryllupsbildene mine mer oversiktlig der ^^

    Av en eller annen grunn ser jeg at bildene fra det siste bryllupet jeg fotograferte ikke vises skikkelig, men om du vil se så kan jeg sende deg et utvalg av de på mail f.eks? 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s