Ting å gjøre før tjuesytten

ting-a%cc%8a-gjore-for-2017
Foto//privat.


Jeg virkelig forguder nye starter og blanke ark. Det er nesten som en besettelse for meg. Nye skrivebøker, helt ferske krysselister på jobb, et blankt dokument, en ny uke – ett helt flunkende nytt år.

Når et år blir gammelt og sniker seg sakte men sjukt brått mot slutten og en ny start, så liker jeg å plukke opp alle løse tråder, surre surre og surre de sammen i et pent lite fluffy garnnøste og knytte det godt og stramt før jeg putter de pent vekk. Da slipper jeg å ta med meg et flokete virrvarr i sekken når jeg står der under raketthimmelen og ønsker tjuesytten så hjertens inderlig velkommen.

Dette er noen av nøstene mine:

♥ Tømme kamerarullen på telefonen for bilder og videoer. Der må være plass til mange nye minner fra det kommende året!

♥ Rydde og organisere i skuffer og skap hjemme. På engelsk er der et ord og det ordet er declutter. Jeg finner dessverre ingen passende oversettelse av det til norsk, men det er mitt favorittord på denne jord, og betyr noe slikt som (fritt oversatt) å u-rote. Å sortere, kaste og organisere småtjafs som ligger og slenger her og der gir meg en indre ro som ingenting annet. Hæsjtægg støv-/rotpåhjerna.

♥ Organisere desktopen på Mac´en, og føre over de tusenvis av bildene mine til en ekstern harddisk. Nytt bakgrunnsbilde er også et must! Og et Tjuesytten-album med undermappen Januar. 

♥ Pimpe en ringperm med fine skilleark og fancy overskrifter og dermed er noe så kjedelig som en regnskapsperm litt mindre kjedelig og good to go.

♥ Skrive ned noen tanker og refleksjoner over hvordan året har vært versus hvordan jeg trodde og forventet det skulle bli. Husk å lagre det for alltid! Noen tanker og drømmer om det kommende er også dritkoslig å se tilbake på. I fjor skrev jeg et slikt innlegg, det vil jeg dele på nytt med dere veldig snart.

♥ Finne den PERFEKTE 2017 almanakken, så klart! Fungerer dere uten? Det gjør IKKE jeg.

Nå, og hva sier dere? Har dere noen småfloker dere vil nøste opp før året er omme? 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s