Winter is coming 

ooto3Kong vinter er i ferd med å brekke ut den isete røde løperen og gjør seg klar for den store entréen sin hvilken dag som helst nå. Nattefrosten hans nibler meg i kinnene på en litt annen måte enn den har gjort på mange år. Jeg nyter det, og synes faktisk det er litt fint. Jeg fryser spent i hjæl, men fortsatt – fint. 

De andre årene har mørket vært så veldig veldig sabla mørkt og innsiden av hodet mitt har ufrivillig matchet den fargen som egentlig ikke er en farge men bare ingenting. Men nå er liksom kosen og det lune som også finnes der så mye, mye mer fremtredende for meg, og det er akkurat som om kongen har blitt avvepnet og nå er han egentlig bare en trivelig kar som jeg tidligere ikke var på talefot med, men akkurat nå er vi på nikk, vi to.

Jeg banker knallhardt med knoklene i treverket og håper og BER om at jeg ikke jinxer meg selv ved å i det hele tatt tenke det her høyt, men.. går jeg virkelig kanskje muligens perhaps en (mørketids)depresjonsfri vinter i møte?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s