Kvalitet, kvantitet og behind the scenes

Et lite behind the scenes snapshot rett før dagens nyfødtfotografering med ei nydelig lita tulle. Jeg jager dagslyset for tiden, men heldigvis går det veldig fint om jeg knipser til rett tid på dagen, og er litt kreativ med tanke på oppsetting av reflektoren og plasseringen. Min største utfordring når det kommer til nytt innhold her på bloggen er utrolig nok å ha nye bilder som jeg kan bruke, selv så mye jeg føler jeg knipser i vei!

Derfor undrer jeg på en sak. Kan det være interessant med litt mer poster av dette slaget her på jubel’n? Litt flere raskt produserte innlegg slik som det her, rett og slett mer her og nå blogging? Av en eller annen grunn sitter det langt inne for meg å poste mobilbilder som det her fra tidligere i dag, men jeg kjenner at mobilbilder og mobilblogging åpner veldig for at jeg kan poste oftere og mer variert, også.

Hva tenker dere? Og om dere blogger selv, bruker dere mobilbilder og mobilblogg?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s