I LOL´ED PT.2

Ukens tema på bloggutfordringen er humor. Vi står fritt til å tolke temaene hit og dit og akkurat slik vi vil. Denne uken startet jeg med en latterkrampe som tok fullstendig overhånd. Dere vet, når tårene triller og man gisper etter luft så hardt man ler. Og man stygg-ler kanskje litt for det er helt fullstendig ukontrollerbart og genuint. Også gir det seg kanskje litt en liten stund, men så begynner du plutselig å tenke på det igjen også starter anfallet fra starten igjen. Og de du er sammen med bare ler med uten å vite hva du egentlig ler av engang fordi du ler så hardt og rått og hjertelig.. en sånn der latterkrampe startet jeg uken med da jeg morgensurfet nettbølgen og fant frem til disse to videosnuttene under her. Versågod på forhånd.


JEG. ORKER. IKKE.


Dette er de andre bloggerne som er med på utfordringen ♥ Caroline fra carolinesverden ∴ Carina fra carinabehrens ∴ Marie fra supermarie ∴ Luisa fra la-mar ∴ Ingvild fra ingvildhappy ∴ Stine fra stinefriis ∴ June fra heijegheterjune  ∴ June fra juneaasheim ∴Caroline fra carolinewillemine ∴ Martine fra atinybitbeautiful ∴ Milla fra noctem ∴ Kine fra bruknevinger ∴ Lise Lotte fra superliise ∴Elise fra elises ∴ Angela fra krolltopp ♥

 

4 kommentarer om “I LOL´ED PT.2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s