Nadia med fargene

Denne uken er jeg student igjen. I dag er faktisk siste samlingsdag i studiet jeg tar som heter demensomsorg, før en ukes hjemmeeksamen står for tur og jeg kan (forhåpentligvis) plukke ned femten flunkende nye poeng fra det himmelhøge sykepleietreet, slenge dem i kurven min og så dra for å lage noe fint og godt og nyttig utav de. 

Strikkepinnene knitrer (see what I did there) rundt meg, og koppetuer, genserermer og julekulevarmere (?) produseres i en svimlende fart av mine medstudenter. Jeg har aldri helt forstått disse forelesningsstrikkerene som sitter med blikket ned men med ører spisse som kaktuser, før jeg ble student igjen i år. Jeg har alltid vært en fargestudent selv, og forelesningsnotatene mine kan noen gang se ut som oppkastet til en rosa ponni på LSD. Men i vår ble jeg en undervisningstegner. Husker dere de notatblokkene med små kunstverker på som aldri var langt fra fasttelefonen i gamledager? Sånn. Bare med mye farger klint utover det hele, såklart. Det gjør underverker for konsentrasjonen å ha et tankeløst fysisk utløp under en forelesning i form av kruseduller og blomstrer og geometri. Eller tilløp til mariusgensere. Whatever. 

Nadia med fargene ble jeg kalt i dag. Jeg har blitt kalt verre ting, ass. 

En kommentar om “Nadia med fargene

  1. Jeg ble sittende fast på at det står «ewy gewy» i notatboken din, haha. Ei tante av meg fortalte at hun og mange av hennes medstudenter brukte å strikke under forelesningene de hadde, men at en av lærerne til slutt fikk nok. Han ba de legge fra seg de hersens greiene, og de måtte ikke prøve seg på at de skulle strikke ut pinnen, for han visste at de brukte rundpinner!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s