Frisk luft og dagslys

skodjebruanovember3-1

I dag krøp jeg forsiktig ut av karantenegrotten min for å hilse på verdenen igjen. Jeg er bleik og blass og tom (… helt bokstavelig talt) og synes det suger at jeg ikke fikk bli med på farsdagsfeiring i dag siden jeg fremdeles kan være smittsom. Det ER så viktig å holde seg til 48-timers regelen etter omgangssyken, dere! Jeg hører stadig om folk som spyr og driter en dag og kommer på jobb eller sender barna sine i barnehagen den neste siden de tross alt føler seg bra – IKKE GJØR DET DA.

skodjebruanovember2-1

Det gjorde så uendelig godt å komme meg ut av husuniformen og ut i frisk luft i dag. Men selvfølgelig i det ene minuttet jeg var innom butikken for å kjøpe mat (a girls gotta eat) så møter jeg en av de utvalgte menneskene i verden som jeg alltid klemmer når vi tilfeldigvis møtes, men akkurat i dag ble hun møtt med en strak arm og et «IKKE KOM NERMERE», og når jeg forklarte hvorfor så tok hun to jumboskritt bakover i forskrekkelsen og plutselig fikk jeg en usynlig vegg rundt meg for alle menneskene bare POFF BORTE og jeg følte det var 80-tallet igjen og jeg hadde bokstavene  a i d s  i neonfarger i panna.

skodjebruanovember-1

Så gjorde jeg unna et ærend eller to men så ble ikke hode og kropp enig da jeg egentlig skulle svinge til høyre og hjem i sta så jeg endte opp med å kjøre litt komatøst men veldig samvittighetsfullt rett frem istedenfor, med et bilvindu som er kronisk fem centimeter åpent, podcasten til Harm & Hegseth på øret og kamerasekken trofast og logrende i førersetet. Jeg knipset både digitalt og analogt og smilte til et forbipasserende par som også syntes at Skodjebrua såg fin ut i ettermiddag før jeg spiste yoghurt med nøtter i bilen med kalde fingre og nesetipp. En liten tur ble plutselig til tre timer og først idet solen var på vei ned begynte kropp og hode å samarbeide igjen og vi kunne ta den høyresvingen som nå var blitt til en venstresving, en ny giv og energi til en ny ukestart i morgen.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s