Fra en fridag med fiser i forkledning

Det hele starter med at jeg finner Euroer (Euro, Euros?!) og thailandske Baht liggende omkring da jeg egentlig leiter etter noe helt annet. De går straka vegen oppi wanderlusbollen.

wanderlust2

Jeg er så innmari opplevelsessugen for tiden. Det smerter hjertet mitt at jeg har ingen plan om å få luft under vingene mine med det første. Men jeg velger å være herlig naiv også her, og tenker – også i dag – at jeg aldri skal si aldri.

wanderlust3

Jeg føler meg forholdsvis bra denne «morgenen» selv om det er langt i fra morgen for det var allerede morgen da jeg la meg.  Noe som forøvrig ikke er min egen feil men heller nrk´s Nobel som jeg skulle bare se en episode av men jeg såg fire. Jeg tenker at jeg har mye å gjøre men at jeg sier som sjelekoppen min og tar en kopp kaffe på sengen med sammen med litt mer uniformerte menn, først.

coffeinbed-1

Og en kopp blir til to, og like så med Nobel-episodene.

maconbed-1

Langt om lenger og lenger om langt så er jeg plutselig på det badet som jeg sjeldent bruker og blir glad inn i hjerterota av å se at vaskerne våre har vasket RUNDT de fine bokstavene Martinus skreiv til meg den dagen helt på tampen av august.

loveyouispeilet-1

Jeg leiter fram maleriene jeg lagde hjemme hos pappa en tid tilbake. Her har jeg brukt kaffe i forskjellige styrker til å male en kaffekopp. Jeg forstår nå at entusiasmen min for kaffe er i ferd med å nå nye høyder. Og ja, begge maleriene lukter deilig kaffe.

Kaffe kaffe kaffe.

diykaffimaling

Jeg sjekker maleriet jeg lagde i går/ i natt og lager en sånn der overanstrengt nedovermunn som betyr approved og at jeg er imponert over meg selv. Sann for første forsøk på å male en galaksemåne å være, i alle fall. Men jeg tenker at noe mangler. Litt shazam.

diyma%cc%8ane

Jeg bestemmer meg for å trekke litt frisk luft mens det fremdeles er dagslys ute, og bytter ut mascara på øyenvippene med en lærsløyfe i håret og tenker det må vel være godt nok. Jeg setter meg i bilen og husker den grusomt vonde og lange bilturen hjem fra jobb i går da jeg ble syk.

bwmeg-1

Fort og gale fant jeg SHAZAM´en jeg lette etter fordi jeg såg det i en butikk tidligere i uken. Spiselig gull. EKTE gull og jeg himler med øya og tenker dette må vel være selve definisjonen på overflod for hvorfor i h e l v e t t e skal vi SPISE gull for så å drite tungmetaller?! Men jeg skal bruke det til å blingifisere en galakse så da er det okå og jeg er dermed unnskyldt.

diy-ma%cc%8ane-og-gull-1

Gullet gjorde susen, men så begynner jeg å merke at jeg ikke er frisk likevel. Også kommer den fisen som ikke bare er en fis likevel, og dermed er runde to i dansen med omgangssyken i gang.

diygalaxyferdig-1

Også knekker jeg resten av Nobel, redigerer ferdig en nyfødtfotografering, ser en syv-episoders serie om Hipstere, og prøver veldig veldig hardt å holde en fis-lekkende Wilma på trygg avstand. Jag och du Wilma…. Jag och du.


5 kommentarer om “Fra en fridag med fiser i forkledning

    • Tusen takk for kompliment! ❤

      Det er utrolig morro å male med kaffe, jeg synes fargene blir så fine! Nå fikk jeg lyst å prøve igjen så da tror jeg at jeg gjør det, hihi. God søndagskveld til deg! ü

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s