En sånn der fredfylt mandags formiddag

julekule.jpg

I dag er det nøyaktig åtte uker igjen av året. Under syv til julaften. Det vil si at om jeg skal gjennomføre mine store planer om å være «tidlig ute» med juleforberedelsene i år så må jeg raska veldig på, for det toget er i ferd med å haste fra stasjonen.

Jeg fortsetter ellers kampen med å holde julestemningen på kjepps avstand. Jeg elsker virkelig julen og alt det der, bare alt i sin tid. Men både kroppen og sinnet mitt er fremdeles veldig fastlåst i altfor deilige høstmodusen, og jeg tviholder på de skjøre bladene og det svinnende dagslyset og tenker gråtkvalt med klump i halsen «ikke gå» fordi mørket har vært vanskelig for meg de siste flere årene. Mindre vanskelig i fjor enn året før. Og hittil mindre i år enn i fjor. Merkelig nok så har det gått overraskende bra, så langt. (Jeg hamrer forresten sinnsykt hardt i bordet akkurat nå).

Bittelitt snikksnakk når det jeg egentlig skulle var å skrive innom for å ønske dere en virkelig god mandag og ukestart! ♥ Jeg koser meg virkelig med skrivingen og fotograferingen for tiden, og føler jeg får et slags kreativt utløp her – selv om skapeplanene er veldig mange og ukeplanene er overfylt, så er det da i det minste noe. 

Denne uken blir fin, det kjenner jeg helt inn i det innerste. Gjør noe fint for noen denne uken da, dere. Det skal jeg! ♥

 

En kommentar om “En sånn der fredfylt mandags formiddag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s