Awesome & Awkward i oktober

Awesome i oktober


Δ  Den joggeturen midt på natten da jeg jogget tur/retur non-stop og tiden ikke bare var litt bra, men SYKT bra for meg å være, og det var bikkjekaldt og luften reiv i lungene men jeg hadde både røde selbuvotter og ullundertøy på, og det var nordlys og frost på bakken.

Δ Jeg møtte onkel Tahar igjen – bare tolv år (!) siden sist! Han var her en helg i begynnelsen av måneden og vi hadde det helt fantastisk sammen på et Sunnmøre som spilte storkar.

17-10_04

Δ Jeg møtte min galne og deilige venninne Therese, som jeg ikke har sett på fem år (!). Vi studerte sykepleien sammen, og gikk gjennom tykt og tynt sammen der. OMG gjensynsglede og magemuskler.

Δ Været, soloppgangene, solnedgangene og fargespekteret på fjærene som naturen har bruset så vilt med hele måneden. A-ma-zing!

17-10_17

Δ Jeg begynte å spille handball igjen, wii.

Δ I oktober ble jeg booket som fotograf i flere bryllup neste år, og kanskje til og med sommeren etter, og det var awesome det.

Δ NYTT ANALOGT KAMERA HERREGUD.

Awkward i oktober


∇ Følelsen når du tror du fører en samtale med onkelen din som du ikke har sett på hundreogpølse år, men så viser det seg at han snakker i telefonen og du sitter der som en kronidiot i baksetet å svarer på det han sier til sønnen sin hjemme i Boston. JÆDDA.

∇ Jeg hørte på musikk på Soundcloud, og av en eller annen grunn stoppet musikken midt i en sang og siden jeg var på klesshopping hadde jeg hendene fulle og fikk ikke gjort noe med det der og da. Så jeg ble gående l e n g e med øreproppene i ørene uten musikk, slik som jeg ofte gjør (en introvert greie – ikke spør), også PLUTSE-JÆVLA-LIG starter sangen der den stoppet og denne jenta setter i et kort men akk så skingrende hyl som sikkert nok skar gjennom marg og bein på alle andre som var på H&M akkurat den dagen.

selfie.jpg

∇ Altfor fin natur og altfor smale bilveier/møtende trafikk, heh.

∇ Den dagen jeg skulle møte pappa hjemme hos han, og jeg hørte på høst-spotifylisten min og sangen som heter daddys little girl og mens den spiller så kjører pappa inn til siden av meg i innkjørselen og jeg bare aww dette har sikkert en dypere mening at han kommer akkurat nå også smiler jeg også ser han seriøst tilbake på meg, vi to fra hver våres bil, og blikket hans kan oversettes til noe slikt som….. «you again«.

∇ Jeg kan kanskje lure meg selv og omgivelsene med mine stressmestringsskills, men min egen kropp er ikke så lettlurt! HALLO eksemutbrudd, ikke gidd å være så dramaqueen, da.

Hva var awesome og hva var awkward i deres oktober? 🙂

En kommentar om “Awesome & Awkward i oktober

  1. Hei! Hurra for analog fotografering! Beklager sen tilbakemelding på spørsmålet du la igjen hos meg for en stund siden. Jeg får analoge bilder på bloggen min ved å be fotobutikken digitalisere bildene når de fremkaller filmen. Det betyr kort sagt at de scanner filmen for meg og jeg får digitale filer på CD/minnepinne i retur. Lykke til med fotograferingen!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s