Sukkulenter og hallovin

diy-sukkulenter

Jeg tror kanskje jeg glemte å vise dere denne DIY´en jeg og pappa slang i sammen sent i sommer. Og med sent i sommer, så mener jeg faktisk i stad for det er slik kjennes det ut. Men i løpet av det siste døgnet har solen skint meg varm i kjakene, vinden blåst meg over ende, haglet har forsøkt å lage kjøttdeig utav meg og småsmå fnugg av sne har hvisket og tisket til julestemningen inni meg som jeg enn så lenge tviholder på fordi FOR.TIDLIG.

Dette lille prosjektet er superfort gjort, sett bort i fra at komponentene i den har jeg brukt nesten ti år på å samle heh. Neida. Eller, JO det er faktisk sant! I bunnen er det superfin sand som jeg stjal med meg hjem fra Saharaørkenen da jeg tråkket innom der i 2010. De fine steinene kommer fra stranden i Obzor i Bulgaria i 2008, og skjellene fra late dager i Thailand i fjor. Mose fra pappas gamle julepynt fra nittenhundreogpølse og jord og sukkulenter fra samme fyrens hage, haha! Fine, sant?

I kveld er det endelig krabbefesten til svigers, og i neste øyeblikk og i mange flere øyeblikk etter det skal jeg krampeskrive på oppgaven min som handler om pårørende til personer med demens, før det blir hæla i taket og tenna i krabbekjøttet i kveld. Måtte dere som feirer i dag ha en grufull Halloween, og PASS DERE FOR DE JÆVLA KLOVNENE!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s