«Hvem er jeg» – listen

Det skorter ikke på inspirasjonen. Så lengst derifra, faktisk. Jeg føler meg veldig inspirert og smekkfull av kreativitet og skaperglede – men akkurat nå er det den hersens tiden som har det så innmari travelt, og den haster og tikker seg av gårde i slik en svimlende fart at jeg befinner meg alltid et heseblesende lite men altfor stort tikk bak. Men jeg fant en liste, dere vet, for å prokrastinere bare bittelitt. For DET har man jo alltids tid til. Bare litt. HALP, heter det prokastinere, eller prokRastinere?! Internettet er delt – hva gjør man når google ikke har svaret? Googler/prok(r)astinerer enda hardere. 


 

nabbihjerte

… på restauranter
… er jeg som regel den som sist klarer å bestemme meg for hva jeg vil bestille. Det er det samme evige dilemmaet hver bidige gang. Skal jeg bestille noe nytt og spennende, eller noe safe og garantert godt?

… på nattklubber
… er jeg hun som henger over pianobaren med et kaffefilter eller en serviett med en ønskelåt skrevet med en stjålen penn og sangen er 9/10 tilfeller twist and shout. Dér, eller på dansegulvet midt i en swing eller fistpump.

…i klesbutikker
… er jeg hun som alltid sier «neida, jeg bare titter litt, jeg» når jeg blir tilbudt hjelp, og gud forby om noen av de som jobber i butikken kommer bak på prøverommet for å spør om greierne passet for DA blir jeg hun som klikker innvendig og får svetteperler på overleppa og panna på prøverommet og tenker GÅ FOR FAEN VEKK men sier, «joda, passet fint» med buksen kilt fast rundt lårene.

pigtails

… på flyet
… er jeg hun som vil gjøre mye ulovlig for å få vindussetet! Jeg ELSKER å sitte innerst og kan glane ut vinduet i timesvis. Jeg er også hun som typ aldri må reise meg fordi AWESOME BLÆRE og jeg er også hun som kan sove meg gjennom hele greia og må bli vekket når vi skal gå av flyet.

… hjemme en chilledag
… er jeg i mitt ess! Dette er en drømmedag og på drømmedager er jeg hun som sover lenge, aldri sminker seg, har håret i tutt og sløser vekk hele dagen med netflix og sosiale medier. Når kvelden og natten kommer derimot er jeg så effektiv og kreativ atte hjælp, og det er ikke sjeldent at jeg sitter oppe klokken tre og fire på natten med prosjekter som skriving og rydding, eller midtveis i et Yoga-opplegg.

… på café
… er jeg relativt sjeldent, men når jeg er det så er jeg hun som tenker at SHIT kaffi er godt og café er kos og at jeg skal bli en slik jente som går oftere på café, og en som går på café alene, for det har jeg alltid tenkt må være så deilig men det har jeg altså aldri gjort, enda. Synes forresten jeg må skrive café en gang til. Café.

kaffikopp3

… på skolen
… er jeg IKKE hun som rekker opp hånden, IKKE hun som er frempå med meninger og synsinger, og jeg er IKKE hun som synes det er digg å bli spurt «hva tenker du om det». Hater hater hater det. Came to learn, not to talk. Jeg er hun som unngår øyekontakt med lærerne i frykt/irritasjon for å måtte snakke, og hun som skriver notater til krampa tar meg selv om vi får utlevert utskrifter av forelesningsnotatene fordi det er min studieteknikk vel og notatbøkene mine er alltid selvlysende av markeringstusj. Og hun som himler med øya når vi skal bruke to minutter på å diskutere med sidemannen, og hun som får brekninger av gruppearbeid. Yeah, superstudent.

… i matbutikken
… har jeg ofte lavt blodsukker og kommer aldri hva jeg vil ha til middag. Jeg drar på butikken på de tidspunktene jeg regner som minst vanlig for gud og hvermann – det vil gjerne si sent sent sent på kveld og gjerne ikke på lokalbutikken fordi småsnakk med folk jeg egentlig ikke kjenner så godt men der kutymen likevel krever at jeg sier noe meningsløst og random mens jeg prøver å finne skyr med kaffesmak synes jeg er mer en pest og en plage enn hva mensen er.

… om morgenen
… er jeg hun som alltid slumrer litt for lenge i det jeg for hver alarm vurderer hvilke steg i morgenstellet jeg strengt tatt ikke må gjøre, slik at jeg kan sove noen minutter lenger. Jeg har aldri god tid men er likevel sjeldent sein. Og jeg har null tid til overs for uforutsette minuttslukere som det å måtte skrape høstens første morgenfrost av frontruten på bilen.

confetti

… om kvelden
… er jeg hun som aldri klarer å legge seg tidsnok. Skal. Bare. Gjøre. Alt. Mulig. Først.

… på bussen
… er jeg aldri. Har faktisk ikke tatt buss på…. syv år? Men da jeg tok buss, var jeg hun som satte med tre-fire rader fra bakerst, inntil vinduet, med musikk på øret og kronisk saudestirr utover.

… på jobb
… er jeg sjeldent sein men aldri tidlig ute. Og dessuten Sveits. På jobb er jeg Sveits.

Hvem er dere? Velg to!

9 kommentarer om “«Hvem er jeg» – listen

 1. Jeg er HELT lik som deg om morgenen, klinkende motsatt på skolebenken, og lik deg på restaurant. Og så sier jeg prokrastinerer og har bestemt meg for at det er rett, og så vil jeg anbefale deg å gå på café aleine en gang, gjerne med en bok eller bare for å se på mennesker, for det er AWESOME!

  Liker

  1. SÅ glad for å høre at du er lik meg på morgenen, for akkurat der har jeg følt meg helt mutters alene i verden. Alle står opp tidlig, har god tid, leser avis og drikker kaffi og nyter en såkalt «rolig morgenstund» – hva nå enn det betyr….

   Og å dra på café aleine er på min umiddelbare bucketlist. Peoplewatching ved første anledning! 😀

   Liker

  1. Enkelt! Bare sørg for å bo så inni granskævven inni bøgda at det er fullstendig umulig for deg å komme deg på skole/praksis tidsnok, så du blir tvungen til å kjøpe bil og bruker den for evig og alltid ^^

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s