Dette har jeg lært

Jubeln og jeg er med i en temautfordring sammen med to håndfuller av andre fine folk (dere finner dem og bloggene deres   ↓↓↓) og ukens tema er dette har jeg lært. Dette er tingene som har okkupert plass i hodet mitt litt i senere tid;


17-10_11

• Kosttilskudd som skal forhindre hårtap og fremme hårvekst fungerer på samme måte som at man ikke kan punktslanke kroppen. Beste hilsener fra Chewbacca.

• Å peike en beskyldende finger mot «samfunnet» og dets holdninger er egentlig ganske meningsløst, når man tenker over det. Jeg er en del av det samfunnet som kritiseres. Du óg. Om vi oppfører oss og gjør flere ting som vi vil se mer av mens vi oppfordrer andre til å gjøre det samme, så retter nok ting seg beint ut etterhvert, tenker jeg.

• Jeg har lært at min definisjon på en shitty dag for meg er når jeg kjefter høyt på katten Wilma og beskylder henne for å bare være ute etter min mat og derfor kan hun fint dra seg til helvete ut en stund…

• … og at definisjonen på en god dag kan være noen timer helt alene i bilen med høstens favorittspilleliste på øret, en kaffi-til-å-dra, kamerasekken/godteposen i  passasjersetet, dørken dekt av krispe høstblad og en fart som er minst 20 kilometer i timen under fartsgrensen.

• Noen ganger kan det være mye vanskeligere å gjøre det som er riktig, enn å la seg rive med av det som er galt. Hvorfor er det slik?

• Problemorienterte mennesker er de mest tappende og slitsomme kreaturene som vandrer jordens overflate.

• Fra veldig kjipe utfordringer kan det oppstå veldig fine greier! Tapeten vår på stuen ble ødelagt i forbindelse med at jeg bæsja på leggen for tre måneder siden, og enden på visen er at vi fant ikke samme eller lignende tapet og prøvde veldig spontant og utrolig drittlei kalkmaling istedenfor og ELSKER det mye mer enn det gamle.

• Jeg har lært at å kutte litt ned på teknologien og å de-digitalisere er noe av det beste jeg har gjort for sjela på veldig lenge. Ingen lyd eller vibrasjon på telefonen, og jeg har startet med analog fotografering. Så.sykt.chill.De andre jentene som er med på utfordringen er; 

Caroline fra Carolinesverden.com. Martine fra atinybitbeautiful.com. Carina fra carinabehrens.com. Marie fra supermarie.net. Tine Katrine fra blogg.tinekatrine.com. Milla fra noctem.nu. Luisa fra la-mar.no. Anonym fra bruknevinger.co. Ingvild fra ingvildhappy.blogg.no. Angela fra krolltopp.com.

7 kommentarer om “Dette har jeg lært

  1. Tilbaketråkk: Min hjertesak

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s