You are in trouble

17-10_10

Awh, dere er nå bare go´, da. Tusen hjertens takk for det dere har sagt både her og der om det jeg skreiv om pappa sine hender – jeg setter så stor pris på det at jeg tror egentlig ikke dere aner ♥ Og eieren av hendene gav tilslutt lyd fra seg, han. Sent sent på ettermiddagen lyste telefonen min opp og i andre enden hørte jeg en lattermild pappastemme som sa «you are in trouble» og helt direkte oversatt betydde det at jeg IKKE var i trøbbel og at han likte det han las. Det er bare slikt en dritten-i-midten datter vet.

I går holdt moder natur nesten på å drepe meg så vakker hun var. Jeg vet ikke om det er jeg som er ekstra observant i år eller om det bare er hun som er ekstra heit, men jeg glaner og glor og glaner og får faktiske hakeslepp og snakker til meg selv og sier ting som «herregud er det virkelig mulig» idet jeg nesten kjører rett av vegen. Og det var det hele fridagen min gikk til i går. Glaning.

I dag er det bare ti dager igjen av oktober, og du hjelpes så utrolig fin denne måneden hittil har vært. Så himla greit at de resterende dagene også har mye ok ++  innhold i seg, som oppheving av gressenkestatus, photo-walk i byen min, krabbefesten til svigers og en date med et visst gresskar..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s