Jeg tror det ville være best

This blog post is translated ↓
img_8792valentine3img_3658vinduimg_3661barbwirehttea3

Dagen i dag er en slik type lørdag som egentlig er kjempereservert til kjedelige greier som nilesing og krampeskriving av skoleoppgaver med en ekkel deadline som bare står der, ufyselig nonchalant, og stirrer på meg mens han sakte men himla fort kommer nærmere og nærmere slik som den hersens klovnen fra drømmen min den andre natten og dere vet jo hvordan det er med slike dager..

Så derfor har jeg nettopp vasket småsteinsgulvet vårt i dusjen med klorin og jeg får ikke lukten ut av hverken nesen eller hjernen, og på grunn av det har jeg kommet frem til at det mest fornuftig av meg akkurat nå ville vært å gå meg en liten lengre spasertur ute i solskinnet, med analogbaby-Nikon rundt nakken, bare for å forsikre meg om at jeg ikke detter om og dør av klorforgiftning i dag. Så da gjør jeg det.


Today is the kind of saturday that I should spend doing boring stuff like studying and writing my school papers with a nasty deadline on it that feels like it has just been standing there, creepily nonchalant, staring at me from a distance before it suddenly shoots at me getting closer and closer until it´s right up in my face like that nasty clown I had nightmares about the other night, and you guys know how it is with those days..

That is why I´ve just finished washing the shower floor with chlorine and now I can´t seem to get the chemical stench out of my noose and brain and based on that I think it would be wise of me to go for a short longer walk outside in the sunshine, with analogue Baby-Nikon around my neck, just to make sure that I don´t collapse and die from chlorine poisoning today. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s