Her kjem brura

This blog post is translated ↓c__op_41c__op_36c__op_38c__op_46c__op_34c__op_42c__op_39c__op_40

Tilbakekast til august og dette hotellrommet i Ålesund, når champagnen sprudlet og brura og jentene hennes lo rått med en bifølelse av spenning og smånervøsitet, hvor hårsprayen låg tykt i luften og brudgommen en etasje over oss fremdeles sto i dusjen og nesten dampet ut forloveren sin.

// Throwback to that day in august and this hotel room in Ålesund, when the champagne was sparkling og the bride and her girls were laughing fiercely but a little nervously to, when the fumes of hairspray lay thick in the air and whern the groom, only a floor above us, was still in the chilling in the shower and nearly steamed his best out the window.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s