Det første steget en gang til

selvportrettseptember4

Brems. Tankene dine løper like løpsk som en vettskremt hoppe, igjen. PTRO!

Ubalansen mellom å måtte, burde, ville og skulle er noe virkelig sugen dritt. Så uendelig utmattende. Tappende, å bruke noe som kjennes ut som all ens tid på noe en burde – men ikke nødvendigvis vil. Frustrerende, å se så mye av det man egentlig vil fare sakte forbi. Trist å føle seg så uendelig lenket at man tenker det er visst bare slik det være nå. Forbannet over å tenke viss ikke HER og ikke NÅ – nei så NÅR DA liksom?!

«The first step to getting the things you want out of life is this; Decide what you want.»

Dette sitatet av Ben Stein kvernet løst på hodet og hjernen min og lagde grautete mos for flere år siden. Men det hjalp meg å ta et valg som var kjempevanskelig og kjempelett på samme tid. I det siste har den begynt å chippe løs på hjernen min igjen.

Ja for hva er det du vil denne gang, da? 

4 kommentarer om “Det første steget en gang til

    1. Ja for tenk at akkurat DET kan være så vanskelig…? Jeg føler meg så himla styrt når jeg har det slik som nå. Hvordan KOM jeg hit liksom, når det var DIT jeg siktet og ville være?! Men så er det jo ikke galt her heller da, men HVA MED DER BORTE?

      …Skjønner du? Jeg gjør ikke.

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s