Mine favorittsanger just nu

Nedtonet. Akustisk. Fandenivoldsk. Lurer frem smil – og kanskje en tåre. Motiverende. Småmelankolsk, men uten svartgallen som damper seg stegvis oppover i hjernen da, da (jeg bare; hva er egentlig definisjonen av melankoli? Why so gloomy, wikipedia?)

Spillelisten jeg hører mye på for tiden er den som jeg har kalt «The stuff sundays are made of«, som i går fikk seg en skikkelig renskerunde hvor jeg luket bort litt gammel ravnsvart melankoli (jeez) og tilsatte litt høstdempet føldegfinogbra-musikk.

• Motiverende •

• Fandenivoldske •


• Akkustisk og fint •


• Hakkuna matatas •


• Chillaxed •


• 
Medleys •

Hva er favorittsangen(e) deres AKKURAT NÅ?

2 kommentarer om “Mine favorittsanger just nu

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s