Flare (no not the jeans)

This blog post is translated ↓

roadtrip_8okt_02roadtrip_8okt_04roadtrip_8okt_08roadtrip_8okt_07oyeredroadtrip_8okt_06roadtrip_8okt_05

I helga har vi hatt besøk av onkel Tahar fra Boston, og han er sinnsykt flink til å velge datoer å besøke Norge og Sunnmøre på. Nå i helga har det vært så deilig og fint og picturesque her atte hjælp!

I det solen var på vei ned bak en fjelltopp i Geiranger kastet hun et siste varmt og magisk lys over oss, og spesielt fint var det på min kule fine grungy nevø Nicolai, som jeg har utnevnt som min nye fotomodell. Han er bare så himla kul! Jeg elsker effekten den lave og dalende ettermiddagssolen lagde på disse bildene av Nikko, og selv om man kan redigere og «filtre» seg frem til lignende resultater så er det noe helt spesielt å vite at akkurat dette – dette skjedde faktisk ♥


My uncle Tahar visited from Boston this weekend, and he really couldn´t have picked a better date to visit Norway and Sunnmøre. The last couple of days have really just been picture perfect (literally).

As the evening sun was setting behind one of the mountain tops in Geiranger, it shone a warm and truly magical light over us, and I thought it was especially beautiful surrounding my cool and grungy nephew Nicolai, who was sort of just hanging on a fence in his own thoughts. He really is so cool! I love the flare effect the sunlight created in these photos, and even though you can manipulate and add filters to create somewhat of the same effect, it is kind of special for me to know that this is real, and that this actually happened ♥

More photos to come!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s