Awesome & Awkward i september

AWESOME I SEPTEMBER


Δ Den dagen Martinus og jeg stappet huset vårt langt uti skauen fult med alle de fineste menneskene vi vet om, og vi drakk hjemmelaget sangria og mojito fra dunker og satt ute og sang og danset linedance under varmelamper og stjernehimmelen.

Δ At Martinus har gjort det STORT på laksefisket i år, og at jeg nå har to fulle skuffer i fryseren med laks YUM.

Δ Den morgenen det sto «I love you» i sort kajal på speilet, og hele september har jeg levd på det og jeg har enda ikke vasket bort ♥

Δ At hjertejubelspiren min fortsetter å vokse, og det gjør meg så utrolig gira og glad og stolt!

Δ At alle tegn til mørketidsdepresjon, mørketidstristhet eller hva dere vil kalle det fremdeles er på kjepps avstand, og jeg har stor tro på at i vinter er vinteren jeg kommer meg gjennom hele greia med kropp og sjel i god behold.

Δ Jeg og en venninne (jeg er så glad for å kunne skrive det!) pustet plutselig nytt liv i det gamle vennskapet vårt etter at det har lagt i dvale i mange mange år. Vi gikk en lang og hjertelettende tur sammen hvor alt føltes som da vi var fjorten og fjasen igjen.

Δ Jobbfest! Det er så utrolig godt å se de folka i noe annet enn scrubsa, av og til.

Δ Mitt nye analoge kamera som jeg hentet på posten helt i skøyten mellom september og oktober. Det ER så deilig å se på ehrmahgerd.

hjertejubelprodukt

AWKWARD I SEPTEMBER


∇ Han stakkars fyren som jeg danset ved siden av på festival, som jeg fikk sann halvveis øyekontakt med et par ganger uten at DET var planen i det hele tatt, også plutselig får jeg en ultraopplyst Iphone plassert så godt som på nesen min med et telefonnummer på og et tydelig iver etter meg å «insert snapbrukernavn her». Og jeg bare plasserer en brilliant forlovelsesring tilbake på hans nese i gjengjeld og bare JEG ER FORLOVA, JEG, også shimmier bort derifra.

∇ Da jeg tok meg selv i å lage «babylyder» til en humle jeg prøvde å få oppmerksomheten til og ta bilde av. Da vet du liksom at du har gjort din del babyfotoshoots i det siste ass..

∇ Når folk jeg har snakket med flere ganger før f r e m d e l e s legger om til å snakke superartikulert og bittelitt langsommere når de finner ut at opprinnelsen min er langt i fra 100% norsk. Det, og at jeg fortsatt får creds for å mestre landsmålet så godt. JANEI er jo bare født og oppvokst her men.. takk.

∇ Fremdeles den greia med at jeg tror jeg er alene når jeg ikke er det. Nyskjerrig truse på treningssenter er en jævla gjenganger.

Fortell meg gjerne deres beste awesome og deres kleineste awkward fra måneden som var ü

6 kommentarer om “Awesome & Awkward i september

 1. Eg fikk en awkward en i går, satt å spiste frokost på hotellet (Plaza) også kjem Cecilila Brækhus og setter seg på bordet ved siden av meg, etter en god stund sender eg tegn til ho på finger språk om eg kan få ta et bilde at med ho, ho ristet på hode og kviskret nei🙈 Men eg gav ho tommelen opp til den store kvelden👊

  Liker

 2. Haha. Fantastisk å lesa. Prøve å komma på no awkward men eg e heilt blank. Typisk ;D

  // JA, skikklig gøy med bøker i posten. Glede meg sånn te å få lest alle. Glede meg og te å skriva om bryllupet. Den som vente på no godt vente kje forgjeves, haha.

  Liker

  1. Så gøy at du også liker Awesome&Awkward «spalten» om jeg får kalle den det! Den er forferdelig morsom for meg å skrive, så det gjør meg glad at dere liker å lese ^^

   Jeg kommer vertfall på en awesome for deg da… MURRIED!!

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s