Oktoberønsker

unsplashoctober2editFoto//Steve Richey /bilderedigeringen har jeg gjort sjæl.


Det kan virke som om jeg endelig har forsonet meg med fru oktober. Før har vi hatt ett ganske så turbulent elskermenhaterdeg forhold, hun og jeg, men i år har jeg virkelig bare gledet meg til å henge med henne igjen. Sann, helt oppriktig. Og det gjør meg herlig optimistisk, kanskje klarer jeg å holde mørketidsdepresjonen unna de kommende vintermånedene også? Rolig nå, én måned av gangen! I oktober vil jeg;

♥ Lage Massaman Curry. Det var det aller aller beste jeg fikk servert på Koh Samui for ganske nøyaktig ett år siden, og nå vil jeg prøve å lage den selv.

♥ Ta med meg kameraet. Hver dag. Uansett.

♥ Dra på en photowalk/fotosafari i byen min, og forsøke å forevige den fra et litt annet perspektiv.

♥ Er det for tidlig å ha et juleverksted? For det vil jeg nemlig veldig..

♥ Se onkel Tahar igjen! Han kommer på et snarbesøk fra Amerika, og jeg kan ikke vente med å ta han med på biltur på the Golden Route og kanskje lenger. Vi pønsker på Valldal og trollstigen, Geiranger og Dalsnibba, og så videre over gamle Strynefjellsvegen til Stryn og turen hjem. Martinus og jeg og to venner kjørte nesten denne ruten bare motsatt i sommer, og turen over fjellvidda var.så.fin. Jeg får ståpupp av å tenke på hvor fin naturen må være der i disse tider. BE FOR FINT VÆR FOR OSS!

♥ Kanskje kanskje dra på en lenger brukthandelroadtrip sammen med min kjære. Me får sjå!

♥ På krabbefesten til svigers!

♥ Be til værgudene slik at forholdene ligger til rette så det er mulig å få gjort noe med de planlagte utefotooppdragene mine. Igjen, be med meg.

♥ Drikke perverse mengder smakstilsatt pulverkaffi og te.

… oktober blir bra! Hva skal dere?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s