Tre timer senere

torkafrukthttea2
Hjemmelaget-te35.jpg
htteahjemmelaget-te2

Det er på de der dagene hvor man egentlig har strikse streite og sylkvasse planer for hva ens dyrebare tid skal investeres i – men ender opp med å bruke time inn og time ut på å smake nyte og supe på de nye og spennende te-sortene fra Harney & Sons som så beleilig ventet i postkassen som er den aller aller beste type dag. Grønn te med kokos, roibos te med pumpkin spice og sort te med sjokolade og peppermynte skreik så inni granskauen høyt til te-drikkeren i meg at plutselig var klokken over tre timer senere enn det den først var, og i skapet mitt sto der fire glass med etikettene Høstlun, Lemonymint, Friskus og den siste lille illsinte rakkerinnen som jeg døpte Ubehag på grunn av min totalt manglende evne til å beregne hvor mye kajennepepper som er alt for mye kajennepepper.

4 kommentarer om “Tre timer senere

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s