På en helt vanlig tirsdag

tirsdag1
tirsdag4tirsdag2
tirsdag5tirsdag3tirsdag6tirsdag8tirsdag11tirsdag9tirsdag10

På en helt vanlig tirsdag har jeg gjort noen litt uvanlige ting. Jeg har kjøpt meg nytt kamera, og jeg vet nesten ikke hva jeg skal gjøre av meg. Men egentlig så har jeg jo ikke det, for kameraet er fra seksti eller syttitallet det, og dermed er det mye mye gamlere enn meg. Men det er nytt i mine hender, og jeg ELSKER DET allerede selv om jeg ikke fysisk har mottatt det enda. Det er analogt, og bare det å skulle ta bilder igjen på den måten gjør meg så nostalgisk det nesten sprenges en tåre ut av øyekroken min. Det krever liksom litt mer – omtanke? Ett bilde av et øyeblikk, også må jeg vente til filmrullen er fremkalt før jeg får se det igjen. Åh, dån ♥ Jeg gleder meg slik. Og som prikken over i´en, så fant jeg en gammel retro kamerareim i brunt skinn til tjueni kroner på Fretex på vei hjem fra jobb i dag. Skjebnen, jeg vet.

Jeg har klippet ned myntebusken som sang så mykt og fint på et av sine siste vers i bakgården vår, og nå har den gått fra å være en sliten tørr og trist utegreie, til å være mye mye tørrere og pulverisert til mynte-te i teskapet mitt. Hele huset lukter tyggis og ovnen er full av innskrumpede eple- og sitronskiver som minner meg så deilig om jul men det snakker vi ikke mer om nå i rein protest mot at DER ER JULEMENN, JULEBRUS OG PEPPERKAKER I BUTIKKENE ALLEREDE FOR LENGE SIDEN. Jeg har skickat slengkyss til en Theresa gjennom en vindusrute, og jeg fikk gjengjeldt tre smil fra tre fremmede da jeg spaserte i hjertet av byen, dødssalig og lykkelig av den perfekte cappuchinoen jeg supet på fra Chocolatte. Avtaleboken min har blitt beriket med to nye fotooppdrag den kommende uken, og jeg smelter i kjærlighetens navn av Martinus som har vært superomtenksom igjen, og fikset meg et skilt til Hjertejubelstudioet. Med logoen min på. ET SKILT! Klimaet har gått fra å være en indian summer i går, til å være tilløp til en skikkelig kald og ekkel sunnmørsk høststorm i kveld, og jeg tenker det er en fantastisk fin anledning til å komme meg en tur for det er sanne greier jeg foretrekker å gjøre når det stormer ute.

Alt det her, på en helt vanlig tirsdag.

3 kommentarer om “På en helt vanlig tirsdag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s