Siste helga i september

oo16

I helga har jeg spist vitaminbjørner og også fått en vitamininsprøytning direkte inn i sjela. Det har gjort så uendelig godt å drikke vin, danse til rompa touchet bakken til twist and shout, synge høyt og surt, leke med gamle kontorstoler med defekte hjul på ujevnt betonggulv og trekke luft under en iskald stjernehimmel som ikke kjentes kald ut i det hele tatt på grunn av rødvinskinn og en varme som trakk seg helt inn i hjerterota og litt lenger. Jeg har jobbet med min lille hjertejubel og hatt to babyer og en liten kinaputt på besøk, og jeg har spist blåmuggost og brie på kjeks sammen med pappa og der var sekstitallsmusikk i bakgrunnen. Jeg har lagt som en dronning i nyvaskede sengeklær og jeg har drukket morgenkaffien med to hender og med en ruskete tutt på hodet og søvnen fremdeles i øynene.

Hver dag den siste uken har jeg tenkt at i dag må da sikkert være den siste sommerdagen, men det virker som at sommeren og høsten har blitt enige om å gi oss en supermyk overgang i år og varme solstråler og en klemmemyk lun bris nytes ute i modne farger og med knasende løv på bakken. Jeg har spist får-i-kål på terrassen hjemme hos pappa, og jeg har knipset en hel dag i bilder til min nye kategori, ordløse onsdager, som får sitt jomfruinnlegg kommende humpday.

Hva har dere gjort i helgen? 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s