Baby Vilde Sofie og åtteåringens drøm

baby_vildesofie_12baby_vildesofie_18
baby_vildesofie_2 baby_vildesofie_5
baby_vildesofie_7
baby_vildesofie_9
baby_vildesofie_16-15bw
baby_vildesofie_11
baby_vildesofie_14
baby_vildesofie_19


Dette er baby Vilde Sofie som jeg var så heldig å få besøk av i studioet mitt for en tid tilbake. Er hun ikke søt? Etter gårsdagens veldig festlige lag med gode venner og kollegaer i en solnedgangsmarinert sjøbu med bølgeskvulp, hodepinevin, fish n´chips, karaoke, dans og stjernehimmel – så har jeg herved viet resten av helgen min til foto foto foto og bare litt mer sosialt lag. Dagens babyshoot er unnagjort med et naw og et aw, og jeg har så smått begynt å forberede og preppe litt for familien som kommer innom i morgen med sitt ferskeste lille familiemedlem. Det gledes! Nå er desktopen min smekkfull av bildemapper med deilige små smilehull og dype valker som skal etterbehandles og etterhvert leveres tilbake til mams og paps. Jeg er så innmari takknemlig for tilliten jeg har fått og fortsetter å få. Så var hun ikke helt på jordet likevel, da. Lille (hehe «»lille«») Nadia på åtte år med et blått og svart lite kamera i hånden og et ønske om å en dag bli fotograf ♥

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s