Jeg vil være en FFF

martinusenisolnedgang.jpg

Jeg er så himla forelsket i www for tiden og dette er hvorfor..

Noen ganger har jeg følt en eksploderende trang etter å skjerme meg fra skjermen. Etter å bare smekke hardt igjen, koble helt av og kaste mac´en ut vinduet – og slutte å fore meg selv med dårlig selvfølelse og en dalende tillit til meg selv, mine prestasjoner og mitt utseende. Og det har jeg også gjort! Før har jeg hatt lange www-nedetider hvor all dritten jeg har tatt i mot måtte bli detoxet ut av et slitent og stakkars hode, gått langt inn i meg selv på en grundig sjelegransking, og virkelig lært meg hvordan jeg kunne stenge ute de daglige små signalene om hvordan jeg helst burde være, hvordan jeg burde se ut, hva jeg burde mene, hva jeg burde eie og hva jeg burde like/ikke like.

Shitspofilteret mitt, kaller jeg det. Filteret som jeg har heklet på i flere år nå, og som har blitt så fint og ugjennomtrengelig at bare de aller fineste av de fine klarer å skvise seg igjennom det og dermed inn i hodet mitt. Filteret som hjelper meg å oppfatte faresignalene hos meg selv og de som påvirker meg, og som gir meg nok fornuft til å trykke unfollow. Jeg elsker shitspofilteret mitt. Jeg unner alle et pottetett shitspofilter, jeg. Det holder mennesker og nettsteder og kontoer med (sikkert, forhåpentligvis?) gode hensikter men med drittdårlig påvirkning langt langt borte. Shitsporation. «Inspirasjon» til alt som er og gjør at du føler deg shitty.

Men hey, litt tilbake til hvorfor www også er en INNMARI fin greie! På grunn av denne fornuften til å trykke unfollow når jeg burde det, så det kokt ned til en liten liste over FFF (fine folk å følgesom stadig vokser seg større. Dette er mennesker som er så fine at jeg helt oppriktig gleder meg til å se trynene deres på en skjerm, og deres siste oppdateringer, bilder og ord som spres som en deilig gruppeklem på nettet. Og etter klemmen slipper taket – så føler jeg meg inspirert. Motivert. Gira. Glad. Fandenivoldsk. Kreativ. Rørt, på ett eller annet vis. Og DET er greier å trakte etter. Ikke waisttrainers og restylane. Ikke flasker med Möet og manglende oppriktige smil.

Jeg vil så gjerne være en aktiv motpol. Jeg skal være en FFF! Jeg vil fremheve min egenhet, særhet og skeivhet, og jeg vil så gjerne se det i dere óg. Sann rent praktisk vet jeg ikke helt hvordan jeg skal gjøre det. Enda. Men jeg har noen tanker og idéer som jeg kommer til å presentere snart! Jeg ser jo på på det dere skriver til meg at dere blir engasjert og inspirert når jeg skriver om temaet – akkurat slik som jeg blir av andre – og det føles så innmari bra!

(p.s – jeg har klart å rota til noe på Bloglovin´, så jeg tror ikke mine nye bloggposter vises på feeden der siden det ser ut som at alt går tilbake til gamlebloggen på blogg.no?! Jeg jobber med saken, vertfall, og nå vet dere dét). 

4 kommentarer om “Jeg vil være en FFF

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s