Sangria to die for

sangria1sangria2sangria3

Dette er oppskrift på en rød sangria som har fått mye skryt og som har gjort sitt for å sørge for takhøy stemning rundt festbordet. Den er frisk og altfor lettdrikkelig, og helt super til å la gjestene forsyne seg av utover kvelden. Dessuten blir det også en god fruktsalat til nattmat i samme slengen heheeh.

• 2 epler
• 2 appelsiner
• 2 sitroner
• 1 ananas
• 2-3 liter rødvin
• 1 boks hermetisert frukt + lake
• 1 flaske Schweppes med sitronsmak
• 0,5 – 1 liter Farris med kullsyre

Dagen før:
Skyll eplene godt, og skrell/skjær skallet av appelsiner, sitroner og ananas. Skjær de så i skiver eller biter, og legg i dunken sammen med hermetisert fruktcocktail og sukkerlaken (min dunk er kjøpt på Coop-Obs til 199 kroner, forresten). Hell så over rødvinen, og sett kjølig til neste dag.

Før servering:
Tilsett forsiktig Schweppes og Farris så du bevarer mest mulig av kullsyren. Rør forsiktig og smak, om dere ønsker den søtere kan man eventuelt tilsette nok en boks med hermetisert frukt, eller lage sukkerlake selv. Ikke ha i vanlig sukker, det blir liggende på bunnen. Personlig så synes jeg den blir søt nok, men det er smak og behag! Hiv i isbiter og NYT ♥

6 kommentarer om “Sangria to die for

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s