Inspirasjon fra en skeiv fortann

selvportrettseptember5selvportrettseptemberselvportrettseptember7

I går postet Caroline fra Carolinesverden et innlegg på bloggen sin som fikk meg til å tenke. Det handlet om, vel – blogging, faktisk. Om orginalitet og annerledeshet i en bloggverden som egentlig som oftest er alt annet enn nettopp dét. Vi er så like, selv om vi prøver så hardt å være annerledes.

Jeg elsker denne typen bloggposter som Caroline har laget. Jeg føler meg både truffet og litt småflau – for noen ganger når jeg scroller nedover min egen blogg så er det akkurat som om det er en litt annen Nadia som glaner småskeptisk tilbake. Hvorfor er det egentlig så utrolig lett å la seg påvirke av andre? Hvorfor går alle innleggene på repeat på så mange blogger? Er smothiebowls virkelig så banebrytende at vi alle trenger å skrive om de? Hvorfor er Kähler-vasen like vanlig i de norske hjem som ostehøvler, og hvorfor har jeg nettopp gått til innkjøp av et såkalt «choker»-smykke når jeg egentlig ikke ville ha ett engang?! Man må jo bare le litt, og aller høyest ler jeg av meg selv!

Jeg skal la meg selv bli inspirert av min skeive fortann som stikker seg litt ut fra resten av raden og som gir overleppen min en litt merkelig form når jeg smiler. Jeg ville ikke tvunget den tilbake i riktig formasjon for alt i universet, for min kjære mamma hadde nøyaktig samme skeive tanna. Og denne feilen som faktisk ikke er en feil i det hele tatt, men mer som et helt unikt stempel eller et fingeravtrykker en av de mange små tingene som gjør at jeg, slik som den skeive fortanna, skiller meg bittelitt ut fra nestemann i rekka. Som gjør meg litt annerledes og unik. Og nå som så utrolig mange av oss er eksponert både her og der på sosiale medier, så er det naturligvis også mye vanskeligere å skille seg ut fra mengden. Men en ting kan jeg sørge for, og det er at det som postes her på min blogg – det kan bli veldig mye mer meg ♥

Follow

17 kommentarer om “Inspirasjon fra en skeiv fortann

 1. Altså – for et herlig innlegg. Og jeg kjenner meg veldig igjen! Jeg har falt i samme fellen utallige ganger, ha ha! Jeg har så mange ting som jeg egentlig ikke liker, men som jeg har kjøpt fordi jeg tror det er bra å ha det (fordi alle andre har det). Samme på bloggen min.

  Liker

  1. Som sagt, takk for inspo! ❤ jeg føler meg forfrisket, da – og veldig motivert til å blogge/skrive/fotografere mye mer ekte fremover :)) Jeg også! Tenker ofte at jeg ikke er så lettpåvirkelig, men nå ligger chokeren i skuffa og beviser noe annet, haha. Skjerpings! Ü

   Liker

 2. Nadia, du er jo superflink å skille deg ut! 🙂 Har ikke skjedd ennå at jeg har lest en bloggpost av deg og tenkt; «dette har jeg lest før». Aldri faktisk. Du skriver kanonbra, kommer med masse artige poster og ord! Elsker å lese bloggen din og syns ikke du behøver å tenke på å forandre noe som helst 😀 Klem fra snacksistah

  Liker

  1. Herrefred, sitter I DETTE øyeblikk og skriver om deg på «fine folk å følge» listen min – nesten, men bare nesten litt creepy timing det her, haha!

   Men awh, så snill ❤ Jeg tenker kanskje ikke så mye på forandring, heller å legge til litt og fjerne noe annet. Altså litt forandring, da.

   Klemklem, luv u snacksistah ❤

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s