4 thoughts on “Avya Noelle del II – sleeping beauty

 1. Halle dussan så søte bilder ❤️ Og ja, eg tok meg i å bli litt truffen av carolines innlegg eg og, haha!

  // Tusen tusen takk, eg står ikje brud i dag nei, lørdag som e dagen, mye forberedelser som e i gang 💪🏻 Så hyggelig at du ska ha meg i et fremtidig blogginnlegg, det sette eg veldig stor pris på, takk! Klemifleng!!!

  Lik

  1. Og her sitter jeg og kobler ikke LITT engang at det er mandag og kanskje en småkjip dag å gifte seg på, da. Hilsen turnusarbeidere som i tillegg har sykedag i dag og skjønner ingen ting, haha! Lørdag ❤

   Tusen takk for det❤️ du er første babe ut på lista mi over fine folk å følge🙌🏼 ha en fiiin kveld fineste ü

   Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s